Megközelítési lehetőségek

Községünk a Kemenesalja középső-északi részén, Celldömölktől kb. 4 km-re északra helyezkedik el. A főbb közlekedési utaktól távol esik, csak egy alsóbbrendű országútak szelik át. Így a falu viszonylag csendes, csak némi helyi átmenő forgalom érinti.

Közúton 4 irányból közelíthető meg:

  • Délről, Celldömölk felől: a városból Sárvár irányába vezető harmadrendű főútvonalon indulunk el, majd a város határától kb. 200 m-re, a Cinca patak hídja után jobbra, Kemenesmihályfa felé térünk le. Kb. 3 km megtétele után érkezünk a faluba.
  • Nyugatról, Sárvár felől: Sárvárt a 84-es főúton hagyjuk el, majd a Rába hídja után egy csomópontnál a balra, Celldömölk irányába vezető útra térünk. Innen mintegy 15 km-en át, a Kemenesalja peremén végig, Hegyközség, Sitke, Nagysimonyi érintésével Tokorcsra jutunk. Tokorcs központjában a balra merőlegesen letérő, keskenyebb, de jól járható utat választva kb. 2 km után a kemenesmihályfai vasúti megállóhoz érkezünk.
  • Északnyugatról, Répcelak felől: Répcelakon a balra, Uraiújfalu felé tartó utat választjuk. Néhány km után Nick, majd Uraiújfalu következik. Itt balra letérve kb. 6 km Ostffyasszonyfa (előtte még a Rábát is keresztezzük). Ostffyasszonyfa központjában először jobbra, majd a leágazó úton balra fordulunk. Kb. 7 km-es, részben erdők között vezető úton érkezünk Kemenesmihályfára.
  • Északkeletről, Kemeneshőgyész-Kemenesmagasi felől: Kemeneshőgyészről a Kemenesmagasi felé vezető úton haladva 6 km-t, elérjük a községet. Ezt elhagyva, újabb 5 km vár ránk Vönöckig. A falu szélénél levő elágazásnál először balra, majd rövidesen jobbra térünk le. Keskeny mellékúton 3 km-t kell még megtennünk Kemenessömjénig, majd további 2 km után következik Kemenesmihályfa.Autóbusz

A tömegközlekedéssel érkezőknek mind a vasút, mind pedig az autóbusz rendelkezésre áll.
A faluba két irányból, Celldömölk és (Pápoc-Kenyeri-)Ostffyasszonyfa felől érkezhetünk busszal. A településen három megállóhely van, egyik a katolikus templom melletti útelágazásnál, a főutcán, ezenkívül a Bercsényi utcában a Polgármesteri Hivatal szomszédságában, egy pedig a Cser utcai településrészen.

Az aktuális menetrendről és egyéb információkról a Hivatalos menetrend oldalon olvashatunk.

Vasút

A vasúti megálló Kemenesmihályfa nyugati szélén van, a Tokorcs irányába vezető út mellett.
Vasúti menetrend
A kemenesmihályfai megálló menetrendje
A celldömölki állomás menetrendje

Magyar Falu Program, Kemenesmihályfa 
IMPRESSZUM, SZERZŐI JOGOK:
Kemenesmihályfa Község Önkormányzat hivatalos honlapja

ÜZEMELTETŐ
Kemenesmihályfa Község Önkormányzata
9511 Kemenesmihályfa, Bercsényi u. 8.
Tel: (95) 434-001, Fax: (95) 434-001
e-mail: kmfa@cellkabel.hu
Verzió: 1.0 béta
Impresszum Szerkesztő:
webmester@kemenesmihalyfa.hu